Cobie van Zegen
 

Cursus Tarot 

 Cursus Tarot

Met de tarotcursus ga je aan de slag met het leren en begrijpen van de taal van de Tarot. Wat deze cursus bijzonder maakt is dat je niet de hele symboliek van alle 78 kaarten uit je hoofd  hoeft te leren maar met steekwoorden en je eigen intuïtie dit kunt ontwikkelen. Binnen drie lessen krijg je de basis van de kaarten goed onder de knie. In de cursus wordt theorie en praktijk op een doelgerichte manier met elkaar in verbinding gebracht. De cursus biedt ruimte om te oefenen en vragen te stellen waar nodig. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor beginners.

Hoe is de cursus ingedeeld

De Tarotcursus bestaat uit 3 lessen van anderhalf uur. Het concreet maken van de interpretatie leren van diverse legpatronen o.a  het Keltisch kruis en de interpretatie van meerdere kaarten.

De  cursus vindt plaats in de gezellige praktijk in Den Haag en is individueel of met 2 personen, en altijd op de dag! Je ontvangt een mapje met theorie en na afloop een certificaat van deelname. 

De cursus is incl. De Tarot kaarten, koffie thee en natuurlijk wat lekkers.  de cursus Tarot is 200,- Euro .... Er is nu een zomerstop... cursus tarot is weer mogelijk vanaf 16 augustus 2021...

vraag naar data via cobievanzegen@gmail.com