Cobie van Zegen
 

Cursus Tarot en Mediamiek

 Curcus Tarot

Met de tarotcursus ga je aan de slag met het leren en begrijpen van de taal  van de Tarot. Wat deze cursus bijzonder maakt is dat je niet de hele symboliek van alle 78 kaarten uit je hoofd  hoeft te leren maar met steekwoorden en je eigen intuïtie dit kunt ontwikkelen. Binnen drie avondlessen krijg je de basis van de kaarten goed onder de knie. In de cursus wordt theorie en praktijk op een doelgerichte manier met elkaar in verbinding gebracht. De cursus biedt ruimte om te oefenen en vragen te stellen waar nodig. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor beginners.

Hoe is de cursus ingedeeld

De Tarotcursus bestaat uit 3 lesavonden van 2, uur. Het concreet maken van de interpretatie leren van diverse legpatronen o.a  het Keltisch kruis en de interpretatie van meerdere kaarten.

De  cursus vindt plaats in de gezellige praktijk in Den Haag en is altijd in kleine groepjes van 4 tot 6 cursisten Je ontvangt een mapje met theorie en na afloop een certificaat van deelname. 

De cursus is incl. De Tarot kaarten, koffie thee en natuurlijk wat lekkers.  de cursus Tarot is 200,- Euro 

Het hele jaar geef ik ook prive lessen, vraag naar de mogelijkheden via cobievanzegen@gmail.com


 

  

 Cursus Mediamiek

                         

Een medium word je niet maar dat ben je..

Intuïtie kun je niet aanleren, maar dat heb je. Wat je echter wel kunt is je mediamieke gaven en jou intuïtie ontwikkelen en trainen . Met deze cursus gaan we samen op zoek naar jou talenten. We gaan in op het verkrijgen van energie en we leren hoe we ons kunnen afsluiten voor energieën van buitenaf. Door middel van meditatie en praktische oefeningen. 

Psychometrie door middel van foto's en voorwerpen  

Helderzien, voelen, horen en weten. Maar ook de klankschaal en de pendel komen aan bod. 

Contact met dierbaren in de geestenwereld en je eigen gids. De cursus is incl werkboek meditatie stenen en natuurlijk koffie thee en iets  lekkers.... Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat van deelname. 

De cursus bestaat uit drie vrijdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur in de  praktijk te Den Haag. De Cursus is 200,- Euro 

 

 27 maart 2020 start de nieuwe cursus mediamiek (bij voldoende deelname) Contactformulier  

               Kijkje in de praktijk in Den Haag