Cobie van Zegen
 

Div Consulten

Privé consult

 Zit je met vraagstukken over liefde, werk ,relaties of andere persoonlijke vraagstukken dan is een persoonlijk/privé consult vaak erg verhelderend. Ik begin altijd eerst met de Tarot die geven zonder dat je een vraag stelt... te vertellen, dit herken je direct! Daarna stem ik af...En mag je met vragen komen... Verleden heden toekomst. Je mag natuurlijk foto's meenemen van mensen waar je vragen over hebt. Ook kan je iemand meenemen naar het consult maar let op ik zeg alles en misschien en is dat dan niet voor de oren van je vriend of vriendin bestemt... Een consult is  alleen voor jou en niet voor de vriend of vriendin die je meeneemt. behalve als jullie partners zijn dan is het geen probleem.  Vaak is een consult een bevestiging en een duwtje in de rug. Schrijf je vragen op..

Een consult heeft de duur van maximaal 1 uur,...en het tarief voor een  consult op de dag is 100,~ euro . 

 Afspraak maken via het Contactformulier 

 

Telefonisch consult

Een telefonisch consult werkt als volgt:  Als er een afspraak is gemaakt dient vooraf het bedrag van 75,- Euro via de bank worden overgemaakt, De consulten zijn niet in het weekend. Het consult heeft een duur van 30 minuten, hierna wordt de verbinding automatisch verbroken, Een telefonisch consult is niet mogelijk voor een medium consult, Deze service is alleen voor Nederland. Afspraak maken graag via het  Contactformulier

Medium Consult 

Een Medium consult is voor overgegane personen, dit gebeurt hoofdzakelijk op telepathische wijze.

U mag met maximaal 2 personen voor een mediumconsult naar de praktijk komen, ook kunt u beter wachten als een overledene korter dan een jaar geleden is overgegaan., dit omdat een overledene eerst in alle rust moet zijn overgegaan, hierdoor is het contact dan beter.

Alleen als een overledene het wil, kan er contact gemaakt worden

Cobie doet niet aan vermissingen