Welkom op de site van Cobie van Zegen

Wie is Cobie

Ik was altijd al geïnteresseerd  in het paranormale, logisch omdat aan mijn vaders kant hier al veel mee werd gedaan. Een tante van mij werkte met het automatisch schrift. Als zij in trans was kon ze op een schoolbord in het latijn recepten schrijven welke zo naar de apotheek konden om het recept te laten maken en een andere tante gaf seances aan huis.

Ook mijn vader had "het" maar deed hier verder niets mee helaas is mijn vader 12 jaar geleden overleden, maar het mooie is dat ik na zijn overlijden meer en meer mijn gave ben gaan ontwikkelen, ik denk dat hij hier een grote rol in speelt.

Mijn Zesde Zintuig is zich verder gaan ontwikkelen met een cursus Tarot ...ik begreep de kaarten erg snel en kreeg meer door dan normaal, hetgeen heel mooi was en een stimulans was om meer te willen. Ik ging ook steeds meer zien, overledenen personen treden bij mij binnen, soms echt in mijzelf. Dan ga ik trillen van de energieen die met mijn energie in botsing komen denk ik. Dit kost mij wel veel kracht en is erg vermoeiend; je voelt echt wat de overleden persoon aan pijn heeft gevoelt. Daarbij zie je de overledene gehuld in een mist heel mooi en zeker niet eng.

Natuurlijk geef ik ook gewone consulten verleden, heden en een stukje toekomst, maar ook dit doe ik met mijn gidsen die gelukkig helpen als het nodig is. Vanaf 2008 ben ik begonnen als zelfstandige met mijn praktijk. En in het voorjaar van 2010 heb ik het Zesde Zintuig gewonnen (RTL4) daarna zat ik in het vaste team van het Zesde Zintuig Plaats Delict ook van RTL4 . Nu geef ik consulten in de praktijk in Den Haag maar ook cursus op het paranormale vlak. Ik ben zeer dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen... Ik hoop je een keer te zien in de praktijk.

Warme groet, Cobie van Zegen