Welkom op de site van Cobie van Zegen

                       Medium Tarot cursus

 

Hierbij werken wij ook met het Rider-white deck. De tarot wordt gebruikt als communicatiemiddel .... Jij stelt een vraag aan de overledene en JOU gidsen helpen (terwijl jij de kaarten shut) zodat jij deze precies goed in patroon kan leggen en jij de antwoorden kunt geven die de vraagsteller heeft... Eigelijk ben je dus een soort tolk.           

 

Het is verbluffend hoe de kaarten "spreken" Bij deze cursus is het niet van belang of je ervaring hebt en/of medium bent.  Bij deze cursus Medium tarot ben je een "tool" een stukje gereedschap om de communicatie op gang te helpen.  

De kaarten krijgen een andere betekenis dan bij de "gewone" cursus tarot. Het concreet maken van de interpretatie en het leren van diverse legpatronen zodat jij de juiste informatie mag geven vanuit gene zijde gaan wij leren in de gezellige praktijk in Den Haag En is altijd in kleine groepjes van 4 tot 6 cursisten.

Je ontvangt een mapje met theorie en na afloop een certificaat van deelname. Je kan jezelf aanmelden via het contactformulier .        De cursus is incl een Tarot deck koffie, thee en natuurlijk iets lekkers.......

Heb je al de cursus Tarot 1 gedaan in deze praktijk en wil je deze cursus ook gaan doen dan mag ik je een mooie korting geven! Neem dan even contact op via cobievanzegen@gmail.com.    

 

De Medium tarot bestaat uit 3 lesavonden van 2.5 uur. 

Nog even voor de duidelijkheid! Dit is geen geest oproepen!